«Нам потрібні всі»: Як в ЗСУ розподіляють на посади (ВІДЕО)

Бійці розкрили всі карти

Військовослужбовці 10 окремої гірсько-штурмової бригади Давид Дячок та Віталій Тисленко розповіли, що людина отримує роботу у війську залежно від стану здоров'я та своєї професії.

Як це працює:

- Якщо ви хочете заглянути в очі ворога, маєте бойовий досвід і непереборне бажання стати штурмовиком, безперечно ми не будемо в цьому процесі вам заважати.

 

Однак якщо стан вашого здоров’я або ваші специфічні вміння та навички стосуються інтелектуальної складової, то ми будемо забезпечувати вас саме такими посадами.

 

Адже армія і 10 ОГШБр зокрема, це – велика сім’я, в якій потрібно, аби кожен робив свою роботу максимально правильно, з максимальною віддачею.

 

Нам потрібні абсолютно всі: від інженерів до водіїв, від айтівців до представників логістичного забезпечення, – кажуть бійці.

Захисник Давид Дячок зауважив, що у війську можна йти до перемоги не лише, перебуваючи на лінії фронту, адже армії потрібні й інші посади:

- Немає жодних проблем перемагати шляхом забезпечення, логістики, тому що нам потрібні всі посади, нам потрібні винятково професіонали, нам потрібно, аби ви просто повірили у власні сили.

 

Навіть якщо ви сумніваєтеся, переживаєте, не надто впевнені в собі, ми допоможемо вам подолати рубікон, стати кращим і зробити нашу спільну справу – перемогу, – каже Давид Дячок.

Він додав, що під час бойових умов мозок військових повинен начебто зосередитися лише на вогню по ворогу та збереженні власного життя, однак вони все одно залишаються людьми.

Джерело: Суспільне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень