«Нам буде щастити, а путін буде сповзати все нижче»: Арестович про ракетні удари по Україні

Путін вибрав не ту сторону (с)

Після ранкових обстрілів України радник офісу президента Олексій Арестович заявив, що таких дій путіна варто було очікувати. Адже так рф мститься за підрив Кримського моста.

- Путін, як і слід було очікувати, дрібно мститься за підрив Кримського моста ‒ хоча ще невідомо, хто його підірвав ‒ як би не вони самі. Тим не менш, вони б'ють зі стратегічних бомбардувальників крилатими ракетами по енергетичній структурі України.

 

Головна його мета – поставити нас на коліна. [...] Так страшно, як 24 лютого, вже не буде. Ми знаємо, що війна закінчиться перемогою. Путін вибрав не ту сторону. Нам буде везти, а він буде сповзати все нижче, – каже Олексій Арестович.  

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень