Це останній день народження путіна: Політолог сказав, чого чекати завтра  

Спонсорами цього дня будуть ЗСУ (с)

Завтра, 7 жовтня, очільник кремля владімір путін святкуватиме свій день народження. Йому має виповнитися 70 років.

Політолог Микола Давидюк розповів, що цей день стане найгіршим у житті російського диктатора, повідомляє 24канал

Експерт зазначив, що російські війська не зможуть окупувати місто Бахмут, яке могли готувати як «подарунок» до дня народження глави путіна.

На фото політолог Микола Давидюк
На фото політолог Микола Давидюк

Бахмут тримають хлопці з 93-ї бригади й росіянам його ніколи не взяти. Щодо дня народження путіна – це найгірший день в історії. Це його останній день народження. Я сподіваюсь, що завтра нобелівський комітет не підведе й народ України отримає Нобелівську премію, – каже Микола Давидюк.

За його словами, може вийти ситуація, коли «до 70-річчя путіна Україна не мала жодної Нобелівської премії, а на його день народження отримає 45 мільйонів».  

Це буде найкрутіша відповідь України путіну. Нобелівська премія миру – найвища політична нагорода у світі, крутішої немає. Я більш ніж впевнений, що завтра українці її отримають. Українці будуть нобелівськими лауреатами миру, тому що ми несемо у світ політичне лідерство та правду, тому що боремось за неї, вмираємо за неї та вбиваємо за неї.

 

А путін буде забутий, тому що це просто примітивний автократичний покидьок, який намагався здобути якісь результати на наших тілах, костях й на нашій крові. Цього всього не вийде, позаяк ми виживаємо, ми перемагаємо, ми боремося, – додав експерт.

Політолог також переконаний, що своє 70-річчя путін святкуватиме «у бункері з трьома своїми олігархами».

Навіть Кабаєва полетить до Швейцарії, щоб його не бачити. Я думаю, що це буде найгірший день народження в його житті, і спонсорами цього дня будуть ЗСУ, – зауважив Микола Давидюк.

У Генштабі зауважили, що росіяни мають прив'язку до дат, тому можуть обстріляти Україну як символічний «подарунок» главі кремля, повідомляє РБК-Україна

На фото Олексій Громов
На фото Олексій Громов

Враховуючи прив'язливість нашого противника до сакральних дат, а ми пам'ятаємо, що на День Незалежності противник здійснював масовані удари, щоб посіяти паніку. Не виключається, що противник буде таке робити і на день народження свого вождя, – зауважив начальник Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

У цей день українцям варто бути обережними.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень