«Нарешті, можу сказати»: підлегла - про ексзаступника Рівненської ОДА Світлану Богатирчук-Кривко

Богатирчук-Кривко звільнилася з посади

Світлана Богатирчук-Кривко (фото з повідомлення Тетяни Носової)

Про це стало відомо сьогодні.

На інформація про звільнення головний спеціаліст облдержадміністрації Тетяна Носова відреагувала таким повідомленням у Фейсбуці:

Tetyana Nosova з Світланою Богатирчук-Кривко. 20 хв. · Нарешті!!! За багато років можу відверто висловити все, що думаю про неї!!! 

 

Вона поважає і довіряє, тримає слово, захищає своїх від чужих, слухає і чує, має досвід, знання та досягає результату. Вона ненав'язливо та непомітно стає прикладом для наслідування у тому,як спілкується, як мислить і як говорить, що робить і чого не робить. Люди наслідують її не за наказом, а просто тому, що їм це подобається.

 

Вона говорить "Дякую". Це "дякую" багато значить, бо воно за твою роботу, бо там, де немає досягнень, "дякую" точно не отримаєш.

 

Вона не втрачає зв'язок з реальністю. Це не зірка, яка сяє на фоні своїх посередніх співробітників. Навпаки. Успіхи вона віддає колективу, поразки приймає сама і достойно. Вона розвиває своїх колег і радіє, коли вони стають сильними, успішними та досвідченими.

 

Вона веде за собою, ні, не бігає з прапором, не галасує, а тихо і спокійно розмовляє, і в тебе виникає стійке відчуття: вона - ЛІДЕР.

 

Справжній керівник, це коли не фейк, не показуха, не бла бла і всьо такоє.((( Це коли щиро, відкрито і справедливо.

 

Справжній керівник - це коли Світлана Богатирчук-Кривко Це Коли наша рідненька Кирилівна, наша крута С.К. Любимо Вас дууууже, наша справжня!

 

P.S. І накойте вже нарешті якихось дурниць!!!!

В центрі - Тетяна Носова, крайня праворуч - Світлана Богатирчук-Кривко

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень