Накерувала і навиписувала премій на 300% від окладу: У Рівному оперативно звільнилася керівниця, яка фігурує у кримінальному провадженні

Проте її вина наразі не доведена

Директорка Рівненського центру соціально-психологічної допомоги Тетяна Токарчук звільнилася за власним бажанням. Щоправда, зробила це після того, як оприлюднили інформацію про призначення премій у розмірі від 300% від окладу.

Заклад належить обласній раді та розташований на вулиці Будівельників у Рівному. 

Інформацію про звільнення посадовиці за згодою сторін підтвердив голова Рівненської облради Андрій Карауш.

А за кілька днів до цього він у своєму Телеграмі опублікував такий допис:

Як ми повідомляли, ще восени щодо посадовиці проводили службове розслідування через гроші на харчування внутрішньо переміщених осіб та співробітника, який був у штаті, проте на робочому місці його ніхто не бачив. Тоді правоохоронці не виявили ознак криміналу і матеріали – списали. Про це ми писали тут:

Накерувала: поліцейські перевіряють діяльність директорки Рівненського центру соціально-психологічної допомоги

 

Списували гроші на харчування і працівники — у тіні: деталі перевірки директорки Рівненського центру соціально-психологічної допомоги

 

Навіть документи списали: у поліції повідомили результати перевірки діяльності Тетяни Токарчук (ФОТО)

 

Наразі нею та її колегами займаються правоохоронці.

У пресслужбі прокуратури Рівненщини Радіо Трек повідомили, що вже є зареєстроване кримінальне провадження за статтею складання, видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей та інше підроблення офіційних документів.

За скоєне зловмисникам загрожує штраф і навіть до трьох років обмеження волі.

Тим часом як ідеться у розпорядженні голови облради, директорка центру буде звільнена від завтра. Адміністрації комунального закладу доручили розрахуватися з керівницею і видати їй трудову книжку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень