Нагієв у синьо-жовтому довів росіян до сказу (ФОТО)

Шанувальники розділилися на два табори

Російський шоумен Дмитро Нагієв вийшов на зв'язок з шанувальниками. Він записав відео під пісню Михайла Круга «Володимирський централ», яка починається зі слів, що прийшла весна і промінчики тепла довірливо дивляться у вікно.

Відео він підписав так:

— Весна. І надія запалилася. Будьте вже щасливі.

 

Посміхайтеся, не тільки при перевірці на інсульт.

 

Дивний час, дивна весна.

Попри те, що він відкрито не засуджує війну в Україні, а лише натякає на це у своїх відеозверненнях, цього разу в кадрі він з'явився у синьо-жовтій куртці.

Росіяни побачили в цьому підтримку України та вирішили уточнити у Нагієва, де він зараз перебуває. А ось українці подякували йому за людяність. Однак були й ті українці, які закликали його відкрито говорити про повномасштабне російське вторгнення.

Що пишуть користувачі мережі

— Дмитро, привіт вам з Дніпра! Від щирого серця величезне спасибі за те, що ви проти війни в моїй країні. За вашу людяність і сміливість.

 

—  Дмитро, завдяки вам є надія, що не всі в країні геть відбиті, дякую вам.

 

— Багатозначно постояти, покрасуватися на камеру, напустити туману, що б народ під постом глотки один одному перегриз, доводячи, що він за наших! Рік минув... Може вже час прямо озвучити свою громадянську позицію, якщо вас народ вважає лідером думок?

 

— Красунчик, Україна переможе

 

— Актор... Без слів зіграв

 

— Мені здається в такий час злочин мовчки посміхатися дивною усмішкою, скажи прямо що думаєш! А так це боягузтво! Або ти за батьківщину, або ні, і третього не дано! А взагалі, де твоя батьківщина, Дмитре?

 

— Безхребетний. І вашим, і нашим

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень