«Нафтогаз» пояснив, чому в українців тепер два особових рахунки за газ

Та дві платіжки

З переходом на обслуговування до компанії «Нафтогаз» українці стали отримувати дві квитанції за газ. Одна на оплату спожитого блакитного палива, інша за його транспортування. Але наразі українці мають й два особових рахунки за газ.

  • Перший рахунок - для взаємодії з облгазом, тобто оператором ГРМ. Це особовий рахунок для оплати за доставлення газу. Ця сума різниться, залежно від місця проживання споживачів.
  • Другий рахунок – це особовий рахунок від Нафтогазу. З цим рахунком та номером мобільного телефону – можна скористатися послугами особистого кабінету на сайті «Нафтогазу» my.gas. Цим рахунком користують для оплати за безпосередньо спожите блакитне пальне.

Щомісяця абоненти отримуватимуть дві платіжки за газ та користуватись двома різними номерами особового рахунку.

У «Нафтогазі» зазначили, що  у червні та липні майже 4 мільйони нових клієнтів вже дізнались номери своїх особових рахунків.

Джерело: PGM

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень