«Надприродне» продовжили на 13-ий сезон

Серіал все ще досить популярний

Незважаючи на вельми поважний для телепроекту вік, «Надприродне», як і раніше, не розчаровує глядачів - і тому канал CW, не чекаючи закінчення телесезону 2016/2017, вирішив продовжити «Надприродне» на наступний, 13-й за рахунком сезон, прем'єра якого відбудеться восени 2017 року.

На сьогодні «Надприродне» - «найстаріший» серіал CW, проте це не заважає телешоу збирати непогану аудиторію: «Надприродне» - п'ятий за популярністю проект CW, в рейтингу він поступається лише чотирьом «супергеройським» серіалам («Флеш», «Стріла », «Супердівчина» і «Легенди завтрашнього дня»).

Після зимової перерви «Надприродне» повернеться в ефір з рештою серій поточного 12-го сезону вже зовсім скоро - 26 січня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень