В 10 сезоні «Теорії великого вибуху» відбудеться одразу кілька весіль

Прем'єра - 19 вересня

Вже зовсім скоро любителів серіалу «Теорія великого вибуху» чекає його продовження. Автор серіалу Стівен Молар розповів про долю головних героїв в новому сезоні - і, зокрема, згадав, що глядачів в нових епізодах чекає відразу кілька весіль.

За словами шоураннера, він поки не знає, скільки ж весіль глядачі побачать у новому сезоні, так що фанатам доведеться гадати - бути весіллю Шелдона Купера і Еммі чи ні, поки незрозуміло. Поки точно відомо тільки одне: Бернадетт - дружина інженера Говарда - в 10 сезоні повинна народити. Продюсери серіалу обіцяють нову інтригу, де геніальні фізики Шелдон Купер і Леонард Гофстедтер продовжать потрапляти в різні кумедні ситуації через своє невміння спілкуватися з людьми.

Перші три серії шоу вже відзняті, однак при цьому основні задіяні актори досі не підписали контракти, оскільки розраховують на підвищення гонорарів. На щастя, ця обставина поки ніяк не заважає робочому процесу. Прем'єра 10 сезону відбудеться 19 вересня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень