На Рівненщині шукають охочих знятися у телепередачі «Міняю жінку»

З мешканців Рівного останньою у цій телепередачі знімалася Раїса Хаврук (на фото внизу) - власниця одного з кафе на околиці міста

Раїса Хаврук, як пише "Вісник Ко", вирішила знятися у телепередачі, щоб погасити кредит. Адже участь у програмі добре оплачується. 

Рівнянку поміняли на мешканку Кабоджі. Адже Раїса Хаврук поставила умову: хоче потраптит в екзотичну країну. Тож вона жила у бідній родині з міста Сіемреап. І згадувала про це Раїса Хаврук так:

Там цілковита антисанітарія. Над відкритими каструлями з їжею літають мухи. Родина з десяти осіб тісниться у невеличкому будиночку, сплять по кілька людей у кімнаті.

Про відбір претендентів з Рівненщини на участь у новій передачі "Міняю жінку" у соцмережі Фейсбук повідомила журналістка каналу «1+1» з Рівного Анна Махно

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень