Надійний захист сторінки у соцмережах: найпростіші способи

Нічого складного, зате надзвичайно дієво

Власники смартфонів щодня користуються купою різноманітних додатків. Особливо популярні на сьогодні мобільні додатки соцмереж і месенджерів.

І саме тут можна зустріти більшість шахраїв. Причина тому проста – через соціальну мережу можна набратися боргів від імені власника аккаунта, через пошту – здійснити спам розсилку, а через онлайн-банкінг – зняти гроші з банківської картки.

Захистити свій обліковий запис насправді дуже легко – достатньо кількох простих способів ????

???? Один пароль на один аккаунт

Багато людей заводять один пароль на всі облікові записи. Це неправильно, адже вгадавши пароль і отримавши доступ до одного сайту, зловмисник зможе зламати й інші акаунти власника смартфона.

✅ Порада: краще вигадуйте різні паролі для різних аккаунтів. Якщо боїтеся забутися який до чого пароль – запишіть його в якомусь надійному місці, до якого в інших людей немає доступу.

???? Пароль має бути складним

Бажано, щоб пароль до електронної пошти та соцмереж мав не менше 10 символів, серед яких – і латиниця, і цифри, і всілякі символи (наприклад, ! @ – $% ^ & * ‘/ ).

✅ Порада: створюйте довгий складний і нелогічний пароль. Наприклад: «0N2о74!f_$ааа». Щоб вгадати такий і життя не вистачить!

???? Користуйтеся двофакторною авторизацією

Більшість соцмереж та месенджерів вже давно мають можливість підключення двофакторної авторизації.

✅ Порада: користуйтеся цим! В такому разі шахраям буде дуже складно «зламати» ваш обліковий запис.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень