Надходження до бюджету й активізація шахраїв: підсумки пільгового розмитнення іноземних авто

За три місяці пільгового розмитнення авто, ввезених з-за кордону, сервісні центри МВС Рівненщини зареєстрували майже 10 тисяч машин, сплативши лише до місцевих бюджетів понад 3 мільйони гривень.

Третину з цих транспортних засобів реєстрували на номерні знаки інших областей.

Загалом за цей час чотири сервісні центри нашої області зареєстрували понад 21 тисячу машин, що удвічі більше, ніж зазвичай.

Найбільше таких операцій провели у Рівному – майже 6,5 тисяч, найменше у Володимирці – майже півтисячі. Разом з тим, за три місяці виявили річну кількість авто з перебитими номерами, повідомив заступник начальника Регіонального сервісного центру МВС у Рівненській області Віктор Залюбовський:

- За весь період таких виявили дев’ять у Рівному і один у Дубні, тобто десять транспортних засобів, що зазвичай такі показники бувають за рік, а то й більше. І два підроблених свідоцтва про реєстрацію. Деякі наклеювали поверх пластини зовсім з іншими позначеннями, деякі були просто перебиті, деякі були вварені з іншого транспортного засобу.

 

Приходила одна жіночка з інвалідністю і вона була вражена. Вони за останні гроші певно купили той транспортний засіб, проходить перереєстрацію, і експерти виявляють, що він підроблений.

Що робити з цими автомобілями вирішуватиме суд. Власникам можуть повернути транспорт, але їздити на ньому не можна. Зазвичай такі авто здають на металобрухт або на запчастини.

Зауважимо, що нині сервісні центри МВС Рівненщини ще продовжують реєструвати автівки, ввезені з-за кордону у пільговий період. Адже в останній день, 22 лютого, митниця приймала декларації до опівночі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень