Найдешевший пляж у світі знайшли у В'єтнамі

Експерти туристичного порталу Travelbird.nl з'ясували, що найдешевший в світі пляж розміщений у В'єтнамі. Куа Дай розташовується в популярному у туристів місті Хойан в центральній провінції країни Куангнам.

Відпочити на цьому пляжі можна в середньому за 13,54 доларів. У цю ціну включені сонцезахисний крем, який можна купити в одному з магазинів поблизу (2,01 долара), пляшка води (50 центів), пиво (2,09 долара), морозиво (90 центів) і ланч на одну людину з їжею і напоями (8,04 долара).

Крім Куа Дай в рейтингу з 250 позицій виявилися ще три в'єтнамських пляжі.

Найдорожчим пляжем світу став La Plage de Maui на Таїті. Там вищезгаданий набір товарів обійдеться туристу в середньому в 60,13 доларів. Це майже в п'ять разів дорожче, ніж на в'єтнамському Куа Дай. Другий за дорожнечею пляж світу розташований на острові Муреа у Французькій Полінезії. Відпочинок на Mareto Plage Publique буде коштувати 58,36 долара. Закриває трійку Anse Vata в тихоокеанському порту Нумеа в Новій Каледонії (56,11 долара).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень