Найдешевший пляж у світі знайшли у В'єтнамі

Експерти туристичного порталу Travelbird.nl з'ясували, що найдешевший в світі пляж розміщений у В'єтнамі. Куа Дай розташовується в популярному у туристів місті Хойан в центральній провінції країни Куангнам.

Відпочити на цьому пляжі можна в середньому за 13,54 доларів. У цю ціну включені сонцезахисний крем, який можна купити в одному з магазинів поблизу (2,01 долара), пляшка води (50 центів), пиво (2,09 долара), морозиво (90 центів) і ланч на одну людину з їжею і напоями (8,04 долара).

Крім Куа Дай в рейтингу з 250 позицій виявилися ще три в'єтнамських пляжі.

Найдорожчим пляжем світу став La Plage de Maui на Таїті. Там вищезгаданий набір товарів обійдеться туристу в середньому в 60,13 доларів. Це майже в п'ять разів дорожче, ніж на в'єтнамському Куа Дай. Другий за дорожнечею пляж світу розташований на острові Муреа у Французькій Полінезії. Відпочинок на Mareto Plage Publique буде коштувати 58,36 долара. Закриває трійку Anse Vata в тихоокеанському порту Нумеа в Новій Каледонії (56,11 долара).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень