Над Рівненщиною літав літак-розвідник

Британський


У середу, 16 лютого, у небі над Україною помітили стратегічний літак-розвідник Boeing RC-135W Rivet Joint королівських військово-повітряних сил Великої Британії. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Flightradar.

Літак вилетів із Великої Британії з авіабази королівських ВПС Воддінгтон, пролетів над територією Нідерландів, Німеччини, Польщі та увійшов у повітряний простір України.

 

Вдень літак зробив кілька кіл над Рівним і полетів над територією Житомирської області.

Політ проходить на висоті близько 10 кілометрів, швидкість літака становить близько 800 кілометрів на годину. Варто зазначити, що у Польщі розвідник пролетів уздовж Калінінградської області РФ та території Білорусі.

Boeing RC-135 — це великий розвідувальний літак, який використовується військово-повітряними силами США та Великої Британії.

 

Літаки-розвідники дають можливості збирання, аналізу та розповсюдження розвідувальної інформації в режимі, близькому до реального часу.

Раніше ми повідомляли, що над Україною літали американський безпілотник Global Hawk та стратегічний літак-розвідник.

Також писали про те, що США поки що не зафіксували відведення військ РФ від України.

Нагадаємо, у це час до Рівного прилітав Президент України Володимир Зеленський. гарант пребував на військових навчаннях на полігоні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень