Американці, канадці та британці приїхали на Рівненщину вчитися воювати. А ще все керівництво ЗСУ (ВІДЕО)

Навчання

На Рівненському військовому полігоні тривають військові навчання однієї з механізованих бригад ЗС України.

На навчаннях були присутні Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Руслан Хомчак, всі командири бригад Збройних Сил України, а також представники тренувальних місій Збройних Сил Канади, США, Великої Британії, пише Армія Інформ.

Мета заходу – показати нові форми та методи дій підрозділів різних родів військ, сил і видів, які застосовуються за єдиним замислом.

Під час навчань відпрацьовували планування, роботу розвідки, засобів радіоелектронної боротьби. Групи відпрацьовували стрільбу у наступі, завдання зосередженого авіаційного удару тощо.

Особлива увага приділялася комплексному застосуванню високоточної зброї, безпілотних літальних апаратів, засобів РЕБ, автоматизованих систем управління та іншого сучасного озброєння.

– Збройні Сили України вже не перший рік навчаються за стандартами НАТО – це повсякденна діяльність наших військ під час навчань, де працюють тисячі стандартів країн Альянсу.

 

Стандарти, продемонстровані сьогодні в дії, стосувалися як ухвалення рішень, так і тактичних дій, ураження цілей тощо. У заняттях взяли участь військовослужбовці країн-членів НАТО, з якими ми не тільки навчаємось, але й аналізуємо результати та підбиваємо підсумки, – акцентував Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Руслан Хомчак.

Під час підготовки нинішніх занять був врахований досвід бойового застосування провідних армій світу, висновки з дій підрозділів РФ під час останніх навчань, а також досвід, набутий Збройними Силами України під час відбиття збройної агресії російської федерації.

Усі ці дані були проаналізовані у Генеральному штабі ЗС України та сформовані відповідні рекомендації для командирів оперативно-тактичної ланки.

– Сьогодні максимально застосували те озброєння, яке ЗС України мають на озброєнні з метою покращення як вмінь та навичок командирів, штабів щодо управління цією зброєю, так і щодо ефективного застосування з метою максимального завдавання втрат противнику і збереження своїх військ, – наголосив Головнокомандувач Збройних Сил України.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень