П'яна жінка розбудила чужого чоловіка оральним сексом і зґвалтувала б, але впала (ФОТО)

Сп'яніла та оголена жінка намагалася «затягнути його на себе»

38-річну британку Марі Ле-Мар, яка пробралася в кімнату одруженого чоловіка, поки той спав, і зайнялася з ним оральним сексом, засудили до 3 років та 6 місяців.

Сталося це у місті Мільтон-Кінес. Потерпілий, прокинувшись посеред ночі, побачив у своєму ліжку голу жінку. Жінка намагалася затягнути його на себе, щоб зайнятися сексом, але впала з ліжка.

Чоловік спочатку подумав, що це прийшла його дружина, оскільки спали вони у різних кімнатах. Однак коли увімкнув світло, то побачив зовсім іншу жінку. Вона буде добряче п'яна і зовсім гола.

На шум прийшла й дружина. Угледівши таку картину, викликала поліцію. Поки правоохоронці добирались до місця події, спрагла за чоловічими пестощами п'яна агресивна жінка погрожувала вибити зуби «розлучниці».

Під час арешту Ле-Мар чинила опір і навіть вдарила ногою в груди працівника поліції.

На допиті підсудна ж розповіла, що нічого не пам'ятає. Втім, пізніше таки зізналася у примусі людини до сексуальної активності без згоди та нападі на співробітника екстреної служби.

Суддя Томас Рочфорд, оголошуючи вирок, прокоментував дії Ле-Мар:

Суд, у якому судили жінку
Суд, у якому судили жінку

Ви увійшли в його темну кімнату, стягнули з нього піжаму, і він прокинувся, виявивши, що ви займаєтеся з ним оральним сексом. Ваша оголена вагіна осідлала його, і він подумав, що це його дружина, перш ніж ви впали з ліжка.

 

Коли викликали поліцію, ви ображали дружину, погрожуючи вибити їй зуби, і вдарили поліцейського ногою в груди, – нагадав служитель Феміди та зауважив, що сексуальні злочини проти чоловіків не менш серйозні, ніж проти жінок.

Джерело: ТСН з посиланням на Metro

Радіо ТРЕК у Тelegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень