НАБУ та СБУ переслідують Медведчука і його дружину в м. Рівне

У будівлі на Котляревського працюють слідчі

[media=218822]

У Рівному, в адмінбудівлі ТОВ «ПрикарпатЗахідтранс», що на Котляревського, 24, сьогодні, 24-го лютого, проводять процесуальні дії працівники НАБУ у супроводі СБУ.

Про це повідомляє Суспільне з посиланнями на власні джерела.

Дії правоохоронців пояснюють рішеннями засідання РНБО від 19-го лютого, яке проходило під головуванням Зеленського. Тоді, нагадаємо, було ухвалено низку «санкцій» проти Медведчука та Оксани Марченко як співвласниці бізнесу свого чоловіка.

Проблема, однак, в тому, що нафтопродуктопровід «ПрикарпатЗахідтранс» у відповідних рішеннях РНБО не згадувався.

На сайті РНБО є лише згадка, що, згідно з законом, «магістральний трубопровідний транспорт має важливе народногосподарське та оборонне значення і є державною власністю України».

Вид із дверей будівлі на Котляревського, 24

Тож, як пише Суспільне,

РНБО ухвалила рішення «про вжиття невідкладних заходів до повернення державного майна народу України», а на порталі «Цензор.НЕТ» сказано, що секретар РНБО Данілов уточнив, що йдеться про нафтопровід «ПрикарпатЗахідтранс».

 

Крім того, правоохоронним органам дали завдання з'ясувати, за яких обставин державна власність опинилася в приватних руках.

 

За даними видань «Укрінформ» та «Цензор.НЕТ», одну з компаній, яка обслуговує нафтопровід, пов'язують із Віктором Медведчуком, проти якого нещодавно застосували санкції. СБУ веде кримінальне провадження за статтею «фінансування тероризму».

Будівля на Котляревського, 24

Нагадаємо, днями повідомлялося, що нафтопродуктопровід «ПрикарпатЗахідтранс», який проходить, зокрема, й через Рівненську область, продовжує здійснювати свою економічну та господарську діяльність.

Зокрема викачування нафтопродуктів було зафіксоване в Новоград-Волинському.

Нафтопродуктопровід «ПрикарпатЗахідтранс», який проходить, зокрема, й через Рівненську область

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень