На Житомирщині 17-річний сусід задушив бібліотекарку. Тепер косить під психа? (ФОТО/ВІДЕО)

Молодик у злочині поки не зізнався

Наприкінці серпня село у Новоград-Волинському районі сколихнуло вбивство 39-річної працівниці школи. Її задушили і побили.

Тіло в одному з провулків виявив уночі місцевий мешканець.

Хто скоїв злочин - того ж дня не встановили поліцейські, але селяни підозрювали лише молодика, який вже неодноразово нападав на жінок і дівчат. 

 

У жінки посеред вулиці забрали телефон, але злочинця не знайшли, невідомий заліз у вікно і намагався задушити 15-річну дівчинку, на його слід поліція так і не вийшла.

 

Тим паче під час слідчих дій службова собака від місця вбивства прийшла до будинку, де мешкає хлопець.

На місці події вилучили ряд інформаційних та доказових фактів, опитали місцевих мешканців. Далі призначили ряд експертиз, в тому числі і ДНК.

Попередньо з камер відеоспостереження було відомо, що підозрюваний перед вбивством спілкувався з односельчанкою, проте ознак суперечки не було. 

Селяни влаштували протест і вимагали якнайшвидше знайти винного. Убита — мати двох дітей, бібліотекарка Юлія. Вона не дійшла до власного будинку 200 м.

Рідні не можуть зрозуміти, що сталося, адже нападник нічого не забрав. Очевидиця розповідає, що на обличчі жінки не було живого місця:

Сьогодні, 4 вересня, керівник Головного управління Нацполіції Житомирщини Юрій Олійник розповів таке:

«Є результат ДНК експертизи, який 100% підтверджує причетність неповнолітнього до вбивства жінки.

Підозрюваний о 9 годині ранку ознайомився з підозрою. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Підліток поки не зізнався в злочині, але відреагував спокійною.

 

Про мотиви вбивства нам відомо, проте не будемо оголошувати, бо слідство триває.

 

Але є ще ряд незаконних дій, які вказана особа могла вчиняти на території Новоград-Волинського району», — додав начальник ГУНП в Житомирській області.

Вже ближче до обіду стало відомо, що неповнолітній почав плакати, у нього стався емоційний зрив і на судове засідання він не з'явився. Більше у сюжеті ТСН.

За матеріалами пресслужби Нацполіції Житомирщини

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень