Скульптора судитимуть за убивство і замах на вбивство. Він нічого не визнає

Експертиза встановила, що підозрюваний осудний

Слідчі Острозького відділу поліції закінчили розслідування і надіслали в суд кримінальне провадження за фактом умисного вбивства та замаху на вбивство, вчинені 52-річним жителем села Розваж Острозького району Рівненської області.

Нагадаємо, цей чоловік виконував замовлення як скульптор, використовуючи підсобку на території складських приміщень одного з навчальних закладів Острога. 23 лютого увечері він випивав з односельцем. Між ними виник конфлікт, старший схопив сокиру і вдарив товариша по голові. Пораненому вдалося втекти, біля під’їзду одного з будинків його виявив острожанин та викликав «швидку».

Медики діагностували рубані рани голови, відкритий перелом потиличної та лобної кісток голови, відкриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку. 

52-річного зловмисника було затримано. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні замаху на вбивство, чоловіка помістили в ізолятор.

А наступного дня під час огляду майстерні скульптора

поліцейські виявили у закинутій шахті свердловини для води притрушене попелом тіло жінки. Загиблою виявилася 49-річна острожанка, яка зникла близько місяця тому. На її тілі правоохоронці виявили ножове поранення грудної клітки. 

Поліцейські встановили причетність розвазького скульптора до цього злочину та повідомили йому про підозру у вчиненні умисного вбивства.

Чоловік своєї вини не визнає, запевняючи, що до обох злочинів не причетний. Однак слідчі зібрали достатньо доказів для доведення вини підозрюваного. Кримінальні провадження об’єднали в одне й надіслали в суд.

Відповідно до результатів судової психолого-психіатричної експертизи, чоловік є осудним.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень