На Здолбунівщині у ДТП постраждав пішохід (ФОТО)

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася третього жовтня на автодорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів», постраждав 46-річний чоловік.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у селі Здовбиця 23-річний водій «Mitsubishi Canter», житель села Вересневе, на заокругленій ділянці дороги та через несприятливі погодні умови здійснив наїзд на 46-річного чоловіка, який перебував на проїжджій частині поза межами пішохідного переходу.

Унаслідок ДТП жителя Здовбиці, який отримав травму грудної клітки та забій голови, госпіталізували у Здолбунівську центральну районну лікарню.
[media=71037]
У відкритому кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України проводиться досудове розслідування. Транспортний засіб доставлено на спецмайданчик Здолбунівського відділення поліції, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень