«Рівнегаз» декларує збитки на понад 80 мільйонів гривень

За минулий рік

У 2015 році чистий збиток ПАТ «Рівнегаз» сягнув 83,4 мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Далі подаємо прес-реліз компанії без змін:

«Головною причиною збитковості компанії стало падіння обсягів транспортування газу, яке спостерігається на Рівненщині впродовж останніх років.

Минулого року компанія протранспортувала споживачам  448 млн куб. м газу, що на 19% менше, ніж у 2014 році.

Для порівняння: обсяг споживання газу споживачами Рівненщини у 2012 році становив 697,4 млн куб. м газу, а у 2010 році 729,4 млн куб. м», - інформують у  ПАТ «Рівнегаз».

Зменшення обсягів розподілу природного газу призвело до недоотримання «Рівнегазом» у 2015 році близько 61 млн грн тарифних надходжень.

Для компанії саме тарифна виручка є основним джерелом фінансування, в тому числі робіт з модернізації, обслуговування газорозподільчої мережі області.

Разом з цим, на розмір збитків вплинула інфляція, адже суттєво зросла вартість технічних матеріалів, які компанія використовує у своїй поточній діяльності.»

У компанії також додають, що основними акціонерами ПАТ «Рівнегаз», відповідно до реєстру власників цінних паперів, є ПрАТ «Газтек» – 47,75%, НАК «Нафтогаз України» – 25%, Матерон Лімітед (MATHERON LIMITED) – 24,8%.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень