На вулиці Рівного знайшли мішок … з бурштином (ФОТО)

Його там виявилося аж 14 кг

Житель обласного центру, повертаючись додому, на вулиці Островського помітив біля будинку автомобіль, у багажник якого чоловіки вантажили мішки. Коли він підійшов ближче, невідомі втекли, залишивши один з мішків. Про подію 40-річний рівнянин повідомив до поліції. Ситуацію коментує прес-офіцер поліції Марія Юстицька:

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що у покинутому мішку було каміння бурштину-сирцю вагою 14,2 кілограми. Як повідомляє очевидець, троє чоловіків пересувались на автомобілі «Audi» кольору «зелений металік» та, окрім залишеного, завантажили до авто ще три таких мішки.

За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження. «Сонячне» каміння правоохоронці вилучили та направили на експертизу. Нині тривають слідчі дії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень