На встановленні світлофора у Рівному наполягає ще одна міська рада

Йдеться про встановлення світлофорного об’єкта на вулиці Соборній

На необхідність встановити світлофор у районі пивзаводу, поблизу райдержадміністрації, звернула увагу молодіжна міська Рада Рівного.

Нагадаємо, це прототип Рівнеради, до якої увійшло 42 людини віком від 16 до 23 років. Молоді депутати працюють за регламентом і за принципами Рівнеради.

Уже відбулося дві сесії, і на одному із засідань молодь порушила питання про встановлення світлофора.

Тепер молоді депутати всебічно вивчатимуть таку ймовірність на комісіях, говорить ініціатор проекту і секретар Рівнеради Сергій Паладійчук:

- Вони запросять (я їм допоможу, щоб прийшли) відповідних фахівців міськсвітла, комунального господарства, можливо поліції. ​

 

Ну я вам хочу сказати, що це все дуже серйозно. Тобто, мені хочеться, щоб ці молоді люди розуміли, що це не забавка, з одного боку. А з іншого боку, що вони дійсно можуть впливати на якийсь процес. Місто Рівне намагається створити умови, щоб вони не виїжджали за кордон, щоб вони тут намагалися себе реалізувати і складали таку, знаєте, хорошу нову генерацію для міста Рівного і для українців.  

До речі, секретарем молодіжної ради обрали студентку НУВГП Іванну Романюк.

Вона вже підписала меморандум про співпрацю з організацією, яка допоможе провести у квітні етап Всеукраїнського дебатного турніру у Рівному.

Також молодіжна рада ініціювала створення тренінгового центру для молоді, щоб навчитися працювати з громадськими проектами та ініціативами.

Сергій Паладійчук пообіцяв, що депутатський корпус допоможе з втіленням задумів своїх послідовників.

Два секретаря Рівненських міських рад

Зауважиимо, що із понад трьох десятків молоджних рад по всій Україні рівненська чи не єдина, що працює за найнаближенішою моделлю до реальних умов. Це не лише громадська організація чи дорадчий орган. Кожен депутат молодіжної ради закріплений за округом, голосування на сесіях відбувається за допомогою спеціальної системи, а не руками. А засідання сесій транслюють онлайн. 

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень