На Володимиреччині здійснили масову наругу над могилами

Її вчинили раніше судимі брати

На Володимиреччині зловмисники вчинили наругу над могилами. Про це до поліції повідомила жінка, яка виявила зрізані надгробки на кладовищі села Стара Рафалівка. Правоохоронці відкрили за цим фактом кримінальне провадження, деталі щодо пошуку зловмисників розповіла прес-офіцер Нацполіції Марія Юстицька:

У результаті проведених слідчих і розшукових заходів працівники Володимирецького відділення поліції вийшли на слід зловмисників. Ними виявились двоє рідних братів: 35-ти та 31-річний жителі міста Вараш. Обоє зізналися у вчиненні наруги над 20 могилами. Надгробки у вигляді металевих конструкцій вони викрадали з початку вересня по листопад включно. Потім їх розрізали на частини,  виносили в лісопосадку, звідки вивозили та здавали на металобрухт. Отримані кошти витрачали на власні потреби.

З’ясувалося, що обоє чоловіків — раніше судимі за вчинення крадіжки та шахрайства. Тепер їм загрожує позбавлення волі від чотирьох до семи років. Поліція нині встанволоює осіб, над могилами рідних чи близьких яких вчинили наругу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень