На Сарненщині вилучили 51 кг бурштину

А крім того, станок для його оброблення і нову мотопомпу

Працівники оперативного штабу спільно із співробітниками прокуратури сьогодні, виявили у складському приміщенні підприємця у Сарнах понад 30 кілограмів бурштину. Також правоохоронці виявили нову мотопомпу, обладнання для незаконного видобутку бурштину та станок для оброблення «сонячного» каміння.

Крім того, під час відпрацювання поблизу міста Сарни патрульні поліцейські з Волині, які несуть службу у складі приданих сил на Рівненщині, зупинили автомобіль «Opel Vivaro», яким керував 26-річний житель села Орв’яниця Дубровицького району.

Під час огляду в салоні автомобіля вони виявили мішок із бурштином загальною вагою майже 21 кілограм. Водій пояснив, що придбав «сонячне» каміння, аби облаштувати ванну кімнату у своєму помешканні.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 198 ( придбання або збут майна, завідомо здобутого злочинним шляхом)  Кримінального кодексу України .

 



Відділ комунікації
ГУНП в Рівненській області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень