На ринку Рівного знесли МАФи без попередження (ФОТО)

Хоча планували лише відключити світло

МАФи, які вчора не вийшло знести, сьогодні почали демонтувати о 8-ій ранку.

Нагадаємо, що напередодні 20-го червня три кіоски на вулиці Пересопницькій вже намагалися прибрати, однак доїзд крану заблокували припарковані автомобілі.

Тож міський голова та його заступник Віталій Герман вирішили сьогодні провести нараду з керівництвом "Рівнеобленерго", де мали домовитися про відключення незаконних кіосків від електричної мережі.

Наступну спробу знесення, зазначив заступник мера, мали виконати без будь-якого попередження. Тож зробили це сьогодні та демонутвали наразі два кіоски, повідомляє "ERVE.UA". 

Присутні члени комісії Рівнеради, за рішенням якої й зносять МАФи, кажуть, що на прохання власників споруд один кіоск завезуть у Великий Житин, інший - у Велику Омеляну. В обох випадках - додому до власників.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: МАФи
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень