На ринку Рівного встановлюють нові МАФи – червоні (ФОТО)

Облаштовують злив і ремонтують асфальт

На ринку «Моріон» у Рівному замінюють МАФи (малі архітектурні форми), ремонтують асфальт і водовідведення. Про це йдеться на сторінці рівненського управління торгівлі. Також там пишуть, що роботи виконують в межах програми соціально-економічного розвитку на 2015-2019 роки.

Відповідно до заходів програми соціально-економічного розвитку на 2015-2019 роки (галузь торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування), на деяких ринках міста продовжуються роботи з їх модернізації.
Зокрема, проводяться роботи на ринку “Моріон” малого приватного підприємства “Моріон” (м. Рівне, вул. Шевченка, №№ 3, 7):
- влаштовується водовідведення дощових стоків з території ринку,
- проводиться заміна та ремонт твердого покриття території ринку,
- проводиться заміна торговельних місць на нові МАФи.

Підприємство робить усе за власні кошти, каже начальник управління торгівлі Ігор Остапенко. Свої плани воно погоджує з міською владою, яка вносить їх у програму соціально-економічного розвитку.

Нагадаємо, що перебудувати ринок підприємство «Моріон» запланувало ще 2017 році. У той же час адміністрація зустріла жорсткий спротив зі сторони частини торговців на ринку. Люди не хотіли віддавати свої місця та запевняли, що через нововведення зросте вартість продуктів, оскільки вартість оренди торгових місць також, на їхню думку, піднялася б. Нині спір щодо торгових місць ведеться у судах.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень