Коли завершать ремонтні роботи на рівненському ринку

Там замінюють тепломережу

Ремонтні роботи на рівненському ринку «Рівнетеплоенерго» планує завершити до кінця тижня.  Нагадаємо, що на вулиці Пересопницькій, де стоять торговці квітами, замінюють тепломережі. Фахівці теплопостачального підприємства виявили там пориви в трубах. Нині старі діряві труби вже замінили на нові, говорить директор «Рівнетеплоенерго» Олександр Корчинський:

 Розкопали, замінили, зараз треба проводити зворотню засипку та повертати все у до початкового вигляду. До кінця тижня маємо завершити усі роботи, аби почати засипку, але перед засипкою воно має там трохи встоятися.

Нагадаємо, що роботи на ринку мали б початися ще 1 липня. Однак торговці квітами занепокоїлися, що їх хочуть таким чином прибрати з ринку назавжди. Ситуацію вдалося владнати, зокрема в у «Рівнетеплоенерго» запевнили, що вони не є політичним інструментом, а лише готують місто до опалювального сезону. Гідравлічні випробовування тепломереж нині проводяться по всьому місту, аби виявити пошкодження в трубах.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень