На Рівненщині шахраї видурили у бабусі 13 тисяч гривень

Ці кошти вона перерахувала, аби уникнути відповідальності за ДТП

Учора 96-річній рівнянці телефоном невідомий повідомив, що її онук потрапив у ДТП. Аби уникнути відповідальності, потрібні гроші.

Жінка, не вагаючись, повідомила свою домашню адресу аферисту. Через деякий час у квартиру постукав чоловік. Зловмисник представився вірним товаришем онука. Схвильована бабуся сама віддала йому усі свої заощадження у розмірі 13 тисяч гривень.

За фактом шахрайства поліцейські наразі проводять досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за статтею 190 Кримінального кодексу України.

- Це вже не перший такий випадок, коли рівняни віддають шахраям свої заощадження, - повідомив начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський. – Нагадуємо, що за пропозицію чи обіцянку службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища передбачена кримінальна відповідальність. Санкція статті 369 передбачає штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Про це повідомили у Відділі комунікації ГУНП в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень