На Рівненському полігоні вчилися бригади зі «Сходу» (ФОТО)

На Рівненському загальновійськовому полігоні завершився етап бригадного тактичного навчання з бойовою стрільбою за участю однієї з механізованих бригад оперативного командування «Схід».

Впродовж чотирьох діб в умовах максимально наближених до бойових військові відпрацьовували виконання завдань під час оборонного бою, нанесення контрудару та ведення наступального бою. Про це повідомив командувач військ оперативного командування «Схід» генерал-лейтенант Олександр Красноок:
 

Під час навчань бригада діяла впевнено та продемонструвала добрий результат, проте є ряд питань, над якими командуванню бригади та підрозділів потрібно буде попрацювати. Це стосується виконання деяких тактичних нормативів, особливо під час ведення наступального бою. Бригадні тактичні навчання є завершальним етапом бойового злагодження бригади. Після навчань буде проведено огляд її готовності, а по завершенню комплексу заходів оцінена готовність військової частини до виконання завдань за призначенням.
 

Окрема механізована бригада оперативного командування «Схід» завершила виконання завдань із захисту територіальної цілісності й недоторканості України на Світлодарській дузі в липні цього року. Після виведення у пункт постійної дислокації провела заходи відновлення, доукомплектування та злагодження підрозділів до батальйону включно.

Рівненський полігон став визначальною точкою підготовки бригади, адже наявна інфраструктура дозволяє не тільки в повному обсязі застосовувати бригаду для виконання завдань в різних видах бою, а й діяти в незнайомій раніше місцевості.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень