На Рівненщині зустрічали вояків з АТО (ФОТО)

Вони перебували на Донеччині 66 діб

Йдеться про військовослужбовців, які охороняють Рівненську АЕС.

Бійців вийшли урочисто зустріти з короваєм, квітами та оркестром атомники та жителі Вараша.

Як повідомляють з Рівненської АЕС, за останній місяць силами ініціативної волонтерської групи РАЕС було зібрано 55 тисяч гривень, на які придбано: генератор, бензопилу, біноклі, паяльні лампи з підставками, ліхтарики та продукти харчування. Близько 5 тисяч гривень спрямовано на придбання легкового автомобіля військовим.

Напередодні Великодня все це було завезене у населені пункти під Мар'їнкою та Волновахою, де наразі перебувають військовослужбовці в/ч з охорони українських АЕС, а також бійці 30-ої окремої механізованої бригади та батальйону «Горинь».

Захисники отримали також техніку, провізію та солодкі подарунки від трудових колективів й керівників приватних підприємств енергетичного містечка та небайдужих жителів сіл Рудка, Довговоля.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Теги: АТОВараш
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень