На Рівненщині зникла дорога на Глинськ (ФОТО)

Після зими дістатися до села неможливо

Мешканка Глинська опублікувала у Фейсбуці фотографії дороги до села Глинськ, що у Здолбунівському районі. За словами жінки, дістатися цією дорогою до населеного пункту – практично неможливо.

Відомо, що відрізок дороги Здовбиця-Глинськ має протяжність 7 км. Частково тут прокладена бруківка, частково асфальт, ще з 70-х років. Місцеві мешканці кажуть, що ремонт цієї ділянки не проводився ніколи, лише частково підсипали ями будь-чим. Нині  дорогу підсипали піском з місцевого кар'єру.

На цій ділянці дороги постійно курсують машини до місцевого сміттєзвалища. Село Глинськ розташоване так, що має три під'їзди, але по жодному із них неможливо проїхати. 

Після зими ґрунтову дорогу просто розмило. Люди у коментарях до цього посту пишуть :

Пилипчук Іван В це село 3 дороги і всі в такому стані. Село за 20 км від обласного центру і друге по величині в області.... Соромно за владу....

Олена Богданець-Тарасюк Пишіть не пишіть а на це ніхто не звертає увагу всі закривають очі.

Людмила Бикова У них першочерговим є міст через річку в гідропарку, ним весь Здолбунів кожного дня ходити буде

Як скоро вдасться вирішити проблему проїзду до села Глинськ, невідомо. Проте у коментарях до цього ж посту Здолбунівська адміністрація повідомила таке:

Сергій Кондрачук Був у начальника служби автодоріг області по питанню глинської дороги. Нічого нового не почув. Дорога включена на цей рік. Гроші є.

Слідкуй за нашими новинами у  Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень