На Рівненщині засудили чиновника, який вкрав зарплати міліціонерів

Підробив документи та перерахував майже мільйон гривень на свій рахунок

На Рівненщині засуджено до 4 років позбавлення волі екс-керівника підрозділу правоохоронного органу. Про це пише прокуратура Рівненщини.

Чиновник одного з підрозділів МВС підробив документи та привласнив 850 тис. грн. Йдеться про кошти, виділені для грошового забезпечення та оплати праці працівників міліції, яку службова особа, працюючи у правоохоронному відомстві, привласнила та перерахувала у період з 2011 по 2015 рік на свій картковий рахунок.

Рівненський міський суд із врахуванням принципової позиції обвинувача визнав екс-правоохоронця винним у вчиненні інкримінованих злочинів, та призначив покарання у виді 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна, з позбавленням права обіймати певні посади строком на 1 рік та зі штрафом в розмірі 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Посадовець утримується під вартою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень