На Рівненщині зареєстрували понад тисячу хворих на кір

Більшість - діти

За 8 місяців поточного року на Рівненщині зареєстрували 1035 хворих на кір, що становить 89,17 випадків на 100 тисяч населення. Серед захворілих 724 дитини (70%).

Найвища захворюваність спостерігається у Рівненському (374,6), Корецькому (302,5) та Березнівському (121,7) районах. Летальних випадків від ускладнень кору в області не реєстрували.

До слова, в Україні запровадили проведення обов’язкових профілактичних щеплень проти кору за епідемічними показаннями дорослого населення серед груп професійного епідризику (медпрацівників, працівників освітніх закладів, представників силових структур та студентів навчальних закладів) без обмеження віку.

Так, у серпні в області отримали щеплення проти кору 173 дорослих, які належать до груп епідризику: 131 - медичні працівники, ще 108 - працівники закладів освіти.

Фахівці запевняють, що вакцина проти кору є у всіх щеплювальних пунктах у достатній кількості.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень