На Рівненщині забрали з вулиці 11 дітей (ФОТО)

Ще дюжину – із сімей

Фото ілюстративне. Малолітні, які під час карантину лишилися без нагляду дорослих

Від початку цього року відділ ювенальної превенції провів 429 спільних рейдів, у ході яких 11 дітей забрали із вулиці, а ще 12 - із сім’ї. Крім того, поліцейські виявили трьох неповнолітніх, які вживали алкоголь.

Двох дітей вже влаштували до обласного центру соціально-психологічної реабілітації, чотирьох – у заклади охорони здоров’я, а ще трьох - повернули у сім’ї. Також 8 дітей повернули до навчання, а 6 - тимчасово влаштували у сім'ї родичів і знайомих.

Напередодні - у Міжнародний день захисту дітей - відділ ювенальної превенції Рівненщини відзначили за роботу у сфері захисту дітей. Зокрема, Почесну грамоту ОДА вручили начальниці відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Нацполіції у Рівненській області Ірині Чорній.

Очолюваний Іриною відділ тісно співпрацює зі службою у справах дітей Рівненської ОДА, тому в її особі ми вітаємо усіх працівників. Це відзнака за значний внесок у справу соціально-правового захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, - зазначив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін під час вручення нагороди.

Перший заступник голови адміністрації Сергій Подолін та начальниця відділу ювенальної превенції Ірина Чорна

Варто зазначити, що окремі підрозділи управління превентивної діяльності також виявляють неблагополучні сім’ї, перевіряють умови утримання і виховання дітей, які проживають в складних умовах.

Цьогоріч ювенали вже обстежили умови проживання майже шести сотень неблагополучних сімей.

74 батькам ініціювали притягнення до відповідальності, а понад 260 матерів і батьків, які належним чином не виконують обов’язків з виховання дітей, отримали попередження.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень