Маленькій рівнянці краще в інтернаті, ніж з рідною матір’ю (ФОТО)

Поки нетвереза жінка спала, першокласниця сама ходила до школи

До правоохоронців звернулися вчителі однієї зі шкіл Рівного. Вони повідомили, що одного дня шестирічну дівчинку зі школи мама не забирала до дуже пізньої години. А коли все, врешті, прийшла, була у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Наступного дня 49-річну жінку викликали в службу у справах дітей, однак вона не з’явилася.

Соціальні працівники прийшли до неї додому. Двері у квартиру були відчиненими, а нетвереза жінка спала. Спроби розбудити її та дізнатися, де перебуває дитина, виявилися марними, тому на місце викликали поліцейських.


Дівчинка перебувала у школі. Вона навідріз відмовлялася повертатися додому і дитину відвезли до дитячого реабілітаційного центру в селі Олександрія.

Напередодні працівники ювенальної поліції навідалися до горе-матері, аби повідомити їй про вилучення доньки. Проте вдома її не було.

Незабаром знову нетверезу жінку розшукав її родич неподалік місця проживання.

Жінка зізналася правоохоронцям, що вживає алкоголь вже тривалий час, і на жаль, не контролює себе. 
 

Начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Рівненській області Ірина Чорна повідомила матері, що її можуть позбавити батьківських прав. Адже поки жінка не може, чи не хоче впоратися зі своїми проблемами – дівчинка перебуває в небезпеці.

Після оформлення матеріалів правоохоронці навідалися до дівчинки, аби розпитати, як минув перший день у реабілітаційному центрі.

Дівчинка дуже зраділа візиту поліцейських і сказала, що їй дуже подобається в «дитячому таборі». Однак, поки вона ображена на матір і не хоче повертатися додому.


Школярка попросила поліцейських зателефонувати до її шкільної вчительки, за якою щиро сумує. Вона передала вітання своїм однокласникам і сказала, що все з нею добре.

Стосовно 49-річної матері працівники поліції склали адміністративні матеріали, які скерують на розгляд суду. Також вирішується питання щодо позбавлення її материнських прав.

Подивіться відео зі звуком. Дуже зворушливі слова дитини, яка радіє почути вчительку. І неймовірно важко чути, що «такої матері» дитина не хоче.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень