На Рівненщині за одну добу згоріло сім автівок (ФОТО)

Чотири з них, за попередньою версією, підпалили

Так, 27 жовтня, о другій ночі на вулиці Садова села Карпилівка Рівненського району зайнялося три автівки. Спочатку вогонь охопив  «Volkswagen Golf». Невдовзі полум'я перекинулося на «Volkswagen Passat» та «Opel Astra», припарковані поруч.

Усі три автівки належать 67-річному господарю та його двом синам.

Причина пожежі за даними правоохоронців – занесення стороннього джерела, тобто підпал. Поліцейські з місця події вилучили дві літрові пластикових пляшки із залишками паливно-мастильних матеріалів.


Також уночі горів автомобіль «Mercedes-Benz Vito» на вулиці Гайдамацькій обласного центру.

Транспортним засобом користувався 50-річний рівнянин, хоча належить він його дружині. З місця події слідчо-оперативна група також вилучила згорілу пластикову пляшку із запахом бензину.
 

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 194 (умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України.



Крім того сьогодні, близько четвертої ранку, пожежа сталася у гаражі 46-річного сарненчанина. Вогонь повністю знищив приміщення і дві автівки «Mercedes A190» та «Nissan Vanette» на подвір’ї та перекинувся на сусідній сарай 66-річної місцевої жительки. В результаті пожежі згоріли дах та перекриття.

Попередня причина займання — користування саморобним твердопаливним котлом у приміщенні дерев’яної будівлі чоловіка.



Також близько шостої ранку на території торгового закладу на вулиці І.Франка у селищі Рокитне горів транспортний засіб «Ford Transit». Унаслідок пожежі авто 66-річного місцевого жителя вигоріло майже повністю.



За обома фактами правоохоронці проводять перевірку, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

[media=72615]

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень