У Дубно під колеса потрапила дитина

Семирічна дівчинка перебігала дорогу у невстановленому місці

Дорожньо-транспортна пригода за участю малолітнього пішохода та легковика сталася в обід 23 жовтня. Під колеса «Renault Megan» потрапила семирічна дівчинка. На щастя, вона отримала незначні ушкодження.

Автомобіль під керуванням 51-річної дубенчанки рухався вулицею Забрама. На цій ділянці дороги транспортний потік був жвавим, адже торгівля на розташованому неподалік ринку була в розпалі. Дівчинка, яка раптово вибігла на дорогу, потрапила під колеса автомобіля.

Поліцейські, які того дня несли службу в районі ринку та фактично були свідками аварії, відвезли маленького пішохода до лікарні. Медики діагностували у неї забої руки та ступні і після надання допомоги відпустили додому.

Дівчинка пояснила, що поспішала до мами, тому й переходила дорогу, де їй було зручно.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик, повідомляє віддл комунікації поліції Рівннеьскої області.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень