За хабарництво та розтрату бюджетних коштів на Рівненщині судитимуть комунальників

За даними прокуратури, працівники комунального підприємства міста Вараш отримали неправомірну вигоду за виконання робіт, не пов`язаних із діяльністю організації, говорить прес-секретар обласної прокуратури Людмила Суржук:

- На підставі зібраних слідчими та прокурором доказів встановлено, що директор та головний енергетик підприємства, попередньо змовившись, одержали від підприємця неправомірну вигоду у розмірі 18 тис. грн за організацію виконання комунальним підприємством робіт, не пов’язаних із діяльністю вказаного підприємства, та без укладення договору. Корупційну діяльність посадовців працівники прокуратури, поліції та СБУ викрили та припинили у жовтні торік. Обвинувальний акт щодо них скеровано до суду.

Крім того, директор підприємства відповідатиме у суді ще й за розтрату шляхом зловживання службовим становищем коштів бюджету Вараської міської ради, які призначалися для проведення робіт з освітлення вулиць міста.

Обвинувальні акти стосовно директора та головного енергетика підприємства прокуратура передала до суду.

Максимальне покарання за вказані кримінальні злочини - до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: Хабар
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень