Патрульних поліцейських Рівного намагався підкупити п'яний водій (ФОТО)

Гроші кинув їм у службове авто

Нетверезого 42-річного водія на Mercedes-Benz патрульні зупинили у Рівному в ніч з суботи на неділю.

Про те, що водій п'яний за кермом, їм повідомили рівняни. Це авто поліцейські помітили на вулиці Соборній, але наздогнали його на вулиці Чорновола. Коли підійшли до автомобіля, то побачили, як водій, який був у салоні один, перелазить на пасажирське сидіння. Він почав запевняти, що за кермом не був, і відмовився пройти огляд на вміст в організмі алкоголою.

Коли на водія складали протокол за керування авто у стані сп'яніння (частина 1 статті 130 Кодексу України про адмінправопорушення),

він підійшов до автомобіля патрульних, відкрив задні праві двері, і кинув щось всередину транспортного засобу. Це виявилися гроші - 162 гривні.

Помітивши їх, патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Тож водію доведеться тепер відповідати не тільки за водіння авто у нетверезому стані, а й за давання хабара (частина 1 статті 369 Кримінального кодексу України).

За інформацією прес-служби патрульної поліції Рівного

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень