На Рівненщині видали понад 400 ліцензій на торгівлю алкоголем

Як повідомили у відділі контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Рівненській  області  в квітні 2016 року працівниками відділу  було видано 744 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями (411 шт.) та тютюновими виробами (333 шт.), призупинено дію 4 ліцензії та анульовано 64, в тому числі за заявою суб’єктів господарювання - 63, за несплату чергового платежу протягом 30 календарних днів від моменту призупинення ліцензії – 1 ліцензії.

Понад 5,3 млн. гривень плати за ліцензії на право торгівлі підакцизними товарами надійшло до місцевих бюджетів Рівненщини за чотири місяці 2016 року

У квітні 2016 року на Рівненщині  надходження до місцевого бюджету плати за ліцензії на право гуртової торгівлі, експорту (імпорту), виробництва спирту, роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами склали 1143,5 тис.грн, або 127% прогнозного показника. Відповідно за чотири місяці поточного року надходження склали 5315,3 тис. грн.

 

ГУ ДФС у Рівненській області 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень