На Рівненщині у квартирі з увімкненою газовою плитою зачинилася дитина

Напередодні, 22 березня, в селі Зоря Рівненського району на останньому поверсі 4-поверхового житлового будинку випадково зачинилася дівчинка 2012 року народження.

Загрозу для життя дитини також становила увімкнена газова плита, на якій готувалася їжа. 

Допомагали відкрити двері помешкання працівники Служби порятунку.

«За допомогою рятувальної мотузки начальник караулу капітан служби цивільного захисту Анатолій Мазурук спустився з даху та через балкон потрапив у квартиру, після чого відкрив двері зсередини. Дитина мирно спала, тому нічого не помітила. Бабуся та дідусь в гостях яких перебувала онука, щиро подякували рятувальникам за допомогу та розповіли, що на кілька секунд вийшли з квартири, як протяг зачинив двері», – інформує прес-служба ДСНС Рівненщини.

Рятувальники вкотре звертаються до батьків бути пильними, не залишати малолітніх дітей без нагляду навіть на кілька хвили, адже для того, щоб трапилася біда достатньо кількох секунд.                                                    

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень