Тікаючи від правоохоронців, у ДТП на смерть розбилися мешканці Рівненщини (ФОТО)

Автомобіль врізався у дерево

У Хмельницькій області під час спроби відірватися від погоні поліцейських на смерть розбилися водій та пасажир автомобіля «Honda Accord».

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

«Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком за участю 23-річного водія автомобіля «Honda Accord» із Острога, сталася на Хмельниччині. Грубо порушуючи правила дорожнього руху, керманич іномарки врізався у придорожнє дерево, у результаті чого він та 26-річний пасажир загинули на місці події», – зазначають правоохоронці.

Зокрема 22 березня близько опівночі поліцейським повідомили, що водій авта червоного кольору грубо порушує правила дорожнього руху поблизу автозаправної станції на виїзді із міста Острог. Правоохоронці виявили вказаний транспортний засіб на території АЗС. Проігнорувавши вимогу поліцейських про зупинку, водій автомобіля «Honda Accord» зухвало зманеврував на території АЗС і почав утікати.

Порушник на шаленій швидкості поїхав у напрямку міста Нетішин Хмельницької області і невдовзі врізався у дерево. У результаті зіткнення 23-річний водій та 26-річний пасажир, жителі Острога, загинули на місці події.

Правоохоронці зазначають, що  автомобіль «Honda Accord» не був зареєстрований в установленому законодавством порядку і узимку цьогоріч вже потрапляв в поле зору правоохоронців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень