Майже 3 тисячі учасників АТО отримають землю на Рівненщині

На території Рівненської області бажають отримати ділянки 5 491 учасник АТО та членів родин загиблих військовослужбовців.

Звернення подані до територіальних органів землевпорядної служби та органів місцевого самоврядування регіону, повідомляє прес-служба Рівненської ОДА.

В управлінні Держгеокадастру Рівненщини повідомили, що найбільше заяв отримали у Рівному (1 612), Рівненському (1 025), Здолбунівському (448) та у Костопільському (400) районах області.

«За результатами розгляду звернень учасники АТО отримали 2 859 дозволів на розроблення проектів землеустрою для відведення земельних ділянок. Загальна площа земель, що передадуть у власність, становить 435,24 гектари. Решта  клопотань розглядається», – йдеться в повідомленні.

Додамо, що надання у власність земельних ділянок учасникам АТО здійснюється у порядку, визначеному статтею 118 Земельного кодексу України, за умови, що такий громадянин не скористався своїм правом на безоплатне отримання у власність земельної ділянки відповідного цільового призначення та надав документ, який посвідчує його участь в АТО.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень