На Рівненщині у квартирі ледь не згоріло подружжя пенсіонерів

Займання трапилося напередодні в Рокитному у квартирі 3-поверхового будинку

Про дим, що входив з дверей квартири, надзвичайників повідомили сусіди, вказавши на те, що в помешканні можуть бути люди. Оскільки вхідні двері були зачинені, працівники ДСНС забралися у квартиру через балкон. І виявили там напівпритомних 63-річного господаря та його 66-річну дружину. Їх вдалося врятувати, говорить представник прес-служби ДСНС Юрій Лавор:

 

 

- Не гаючи часу, рятувальники швидко вивели чоловіка та жінку на свіже повітря та передали до рук працівників «швидкої». Одночасно з тим, бійці ДСНС ліквідували  загоряння ліжка та речей домашнього вжитку в кімнаті квартири.

 

Пожежникам вдалося за лічені хвилини ліквідувати займання, тож вогонь не поширився на інші кімнати помешкання. Що спричинило пожежу – з’ясовують спеціалісти.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень