На Рівненщині син вкрав у батька програвач платівок

І електроінструменти

До поліції 28 січня повідомив 71-річний рівнянин про крадіжку електроінструментів і музичної техніки із його дачного будинку у селі Нова Українка.

На місці події слідчо-оперативна група виявила розбите віконне скло у помешканні, звідки було викрадено циркулярну пилку, dvd-плеєр, програвач платівок і музичні колонки.

У результаті проведених першочергових слідчих дій та розшукових заходів поліцейські Рівненського районного відділення поліції встановили, що до злочину причетний 49-річний син.

Він проживав у літній кухні на території дачного господарства, де його і застали в стані алкогольного сп’яніння поліцейські.

 

Поцуплене зловмисник устиг продати та обміняти на спиртне.

У рамках досудового розслідування вирішуються питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Нині 49-річний чоловік, який уже був раніше судимий за крадіжки та тілесні ушкодження, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За вчинений черговий злочин йому загрожує від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: Крадіжка
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень