Жінка, яка обікрала пенсіонерів у Рівному, загадково померла (ФОТО)

На очах у правоохоронців

Фото ілюстративне

18 грудня близько 15:00 до оселі 87-річного рівнянина завітала жінка, яка представившись соціальним працівником, запропонувала грошову допомогу пенсіонерам.

Гостя запевняла, що держава виділила матеріальну допомогу і, діставши тисячу гривень, попросила дати решту. Коли господар квартири пішов по гроші, зловмисниця помітила схованку.

Отримавши решту, жінка попросила в додачу ще й пенсійні посвідчення. І коли подружжя заметушилося у помешканні, гостя викрала із шухляди комоду понад 60 тис грн та поспіхом покинула оселю.

Через деякий час, помітивши зникнення коштів, пенсіонер разом із сусідом кинувся наздоганяти псевдосоцпрацівника. Упіймали її у центрі міста поблизу одного зі супермаркетів. Усі троє повернулися до квартири, звідки і викликали поліцію.

Під час встановлення обставин події жінці раптово стало зле. Поліцейські одразу викликали медиків і почали самі надавати першу долікарську допомогу. Утім врятувати її життя не вдалося -медики констатували смерть.

Під час поверхневого огляду померлої правоохоронці виявили у її кишенях зниклі кошти.

Ознак насильницької смерті на тілі жінки не виявили, його направили в морг для проведення судово-медичної експертизи.

До слова, померлою виявилася 46-річна жителька с. Обава Мукачівського району Закарпатської області. Жінка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за майнові злочини, за що більше десяти років провела у місцях позбавлення волі.

Правоохоронці проводять досудове розслідування.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень