На Рівненщині сільських жінок вчили вирішувати життєві кризи

З цією метою громадська організація «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» організувала для них низку заходів в рамках проекту «Залучення жінок сільської місцевості Рівненщини до процесів миротворення, популяризації культурних цінностей, духовності та моральності».

У Здолбунові та Дубно представницям прекрасної статі організували серію тренінгів на тему «Трансформація конфліктів. Гендерна складова культури миру». Під час навчань їм розповіли про культуру миру, а також мирне перетворення конфліктів. Також учасниці опанували навички проведення медіації, тобто посередництва, в конфлікті та попередження кризових ситуацій.

Разом з тим, у Зорі Рівненського району для жінок показали соціальну виставу «Театр простих історій», під час якої презентували історії тих, хто успішно подолав життєві кризи та може стати прикладом для інших.

Кошти на реалізацію проекту громадська організація «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» отримала із обласної скарбниці, адже перемогла в обласному Конкурсі громадських ініціатив.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень