Біля Рівного відбувся мотокрос

Змагалися професіонали з п‘яти областей України

У Жобрині пройшли змагання з мотокросу, участь в яких взяли спортсмени з Рівненської, Волинської, Житомирської, Львівської та Київської областей.

Щодо рівненських гонщиків, то Станіслав Огороднік став другим у змаганнях професіоналів у класі OPEN A, Віктор Трофимов переміг у класі OPEN B, а Ігор Котлобай посів друге місце.

У класі OPEN C тріумфував Богдан Фадєєв. Він же став другим і в змаганнях ветеранів, випередивши Олега Огородніка. Ще одне третє місце серед ветеранів посів Олег Шматов.

Серед юніорів відзначилися Ілля Кичура, який зайняв друге місце та Ілля Зелінський, який став третім. В командному заліку перше місце посів мотоклуб «Кристал» з Острога, друге – рівненський «СТК», а третє – житомирський «Спорт Мото». 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень