На Рівненщині СБУ припинила діяльність організованого наркоугруповання

Співробітники Служби безпеки України припинили на Рівненщині діяльність міжрегіонального організованого угруповання, члени якого займалися контрабандою, виготовленням та збутом наркотиків.

Про це повідомляє прес-група УСБУ в Рівненській області.

Правоохоронці затримали на міжнародному пункті пропуску «Ягодин» мешканця Волині, який намагався ввезти з Європи майже сто п’ятдесят пігулок зі вмістом псевдоефедрину, приховавши їх у натільній білизні. У ході спецоперації було встановлено трьох організаторів наркобіснесу.

Під час обшуків у квартирах наркоділків у Волинській та Рівненській областях співробітники СБ України виявили лабораторне обладнання для виготовлення психотропу метамфетаміну, ще майже двісті пігулок псевдоефедрину та п’ятнадцять грамів готового наркотику. Зловмисники також зберігали два пістолети Макарова, револьвер, гранату Ф-1 із запалом та кілька десятків набоїв різного калібру.

Слідчим відділом Управління СБУ в Рівненській області відкрито кримінальні провадження за статтями 305, 307, 311, 263 Кримінального кодексу України.

Контрабандисту повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Трьох організаторів наркобізнесу затримано згідно зі ст. 208 Кримінального кодексу України, ділкам оголошено про підозру у незаконному зберіганні, виготовленні та збуті наркотичних речовин; створенні нарколабораторій та незаконному поводженні зі зброєю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень